جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

ویژگی های جوشکاری زیر آب (قسمت دوم)

در شرایط جوشکاری زیر آب (قسمت اول) با این روش جوشکاری و تاریخچه آن آشنا شدیم. در قسمت دوم نیز ویژگی های جوشکاری زیر آب را مورد بررسی قرار داده ایم.

این روش جوشکاری در حدود یک قرن پیش مورد استفاده قرار گرفت و امروزه تحقیقات زیادی درباره آن انجام شده است. چرا که برای برخی از صنایع عملا جایگزین کردن جوشکاری زیر آب با روش دیگری امکان پذیر نیست.

این روش جوش زدن فلزات، چالش ها و خطرات مختلفی را می تواند به همراه داشته باشد. در بررسی ویژگی های جوشکاری زیر آب، بررسی خطرات و چالش های این روش اهمیت زیادی دارد. به همین جهت در ادامه برخی از اصلی ترین خطرات این روش جوشکاری را مورد بررسی قرار داده ایم.

جوشکاری زیر آب چه خطراتی می تواند داشته باشد؟

در نظر داشته باشید که ترکیب الکتریسیته و آب می تواند ترکیبی بسیار خطرناک باشد. به همین جهت در بررسی ویژگی های جوشکاری زیر آب، بررسی خطرات و چالش های آن اولویت دارد.

اگر قصد آموزش این روش جوشکاری را دارید، در کلاس های آموزشی همواره به خطرات آن و رعایت نکات ایمنی تاکید می گردد.

بعضی از کسانی که با این روش جوشکاری سر و کار دارند، کیفیت و اعمال جوش را از جمله اصلی ترین چالش های آن می دانند. ولی این تفکر اشتباهی است، چرا که این جوشکاری می تواند موجب به خاطر افتادن جان جوشکار و مشکلات سلامتی مختلف در او شود.

عایق بندی تجهیزات این روش جوش، از جمله مهم ترین اقدامات برای آن می باشد. بدین منظور انواع اتصالات شکل گرفته، سیم ها و همچنین الکترود ها را باید عایق بندی کرد. همچنین به منظور کم کردن خطر های ناشی از این روش جوشکاری، استفاده از قطع کننده های اضطراری برق ضروری است. کلید قطع کننده در این روش را، کلید چاقویی می نامند.

بررسی ویژگی های درآمد جوشکاری زیر آب

در بررسی ویژگی های این روش جوشکاری، درآمد جوشکار طبعا یکی از موارد حائز اهمیت است. چرا که این روش می تواند خطرات زیادی داشته باشد. به موجب چالش ها و خطر های احتمالی این روش، طبعا درآمد آن نیز باید متناسب با این موارد باشد.

جوشکاری زیر آب باید با درآمد مناسب و مزایای مختلف همراه باشد تا این کار برای جوشکار صرفه داشته باشد.

به ویژه در ایام فصل زمستان و فصل بهار، خسارات بیشتری به اسکله ها و همچنین انواع تاسیسات دریایی وارد می شود. دلیل این امر، افزایش طوفان های دریایی می باشد. تقاضای شغل جوشکاری زیر آب نیز همواره وجود دارد.

در بررسی ویژگی های درآمد جوشکاری زیر آب، این شغل را می توان از جمله مشاغل پر درآمد عنوان کرد. دلیل این درآمد بالا، چالش برانگیز بودن این کار و همینطور احتمال وقوع خطرات مختلفاست.

البته در کشور های مختلف ویژگی های درآمدی شغل جوشکاری زیر آب ممکن است متفاوت باشد.

برای بررسی دقیق تر درآمد جوشکاری زیر آب می توان نگاهی به آمار اداره کار جهانی داشت. بر اساس این آمار میانگین دستمزد غواصان صنعتی که جوشکاری زیر آب انجام می دهند، به میزان 59470 هزار دلار در سال می باشد.

در بررسی متوسط درآمد ساعتی این افراد نیز می توان گفت که متوسط این درآمد 28.59 دلار در ساعت می باشد.

یکی دیگر از فاکتور های بررسی ویژگی های درآمد جوشکاری زیرآب، بررسی نرخ رشد این شغل می باشد. در واقع فرصت های شغلی این نوع جوشکاری به میزان 9.5 درصد رشد دارد. بر اساس این آمار، جوشکاری زیر آب همچون دیگر انواع مهم جوشکاری نظیر جوشکاری لوله و همچنین تاسیسات ساختمان، اهمیت بالایی دارد.

لازم به ذکر است که جوشکاری زیر آب شغلی فنی است و از این رو کسب مدرک دانشگاه برای آن موضوعیت ندارد.

آخرین مطالب

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *