در این مقاله از فروشگاه جوش و برش نوین قصد داریم با نکات انجام صحیح جوشکاری چسبی آشنا شویم و شما را از مشکلات عدم انجام صحیح آن مطلع سازیم. در گذشته درباره اینکه جوشکاری چسبی چیست مفصل صحبت کردیم و در این مقاله می خواهیم شما را به طور کامل تری با انجام آن آشنا کنیم. با ما در ادامه همراه باشید.
روش صحیح چسباندن جوش
انجمن جوشکاری آمریکا (AWS) راهنمایی هایی را جهت انجام صحیح جوشکاری چسبی از طریق اصطلاحات و تعاریف استاندارد خود ارائه می دهد تا به توضیح جوش های چسبنده و چگونگی تکمیل فرآیند کمک کند. همانطور که قبلا ذکر شد، AWS بیان می کند که جوش های چسبنده اتصالاتی هستند که قطعات جوش را در تراز صحیح نگه می دارند تا جوشکاری نهایی کامل شود.
جوش های چسبی می توانند هم در داخل و هم در خارج از اتصالات جوشکاری انجام شوند. آنها قادر به ذوب شدن مجدد در فرآیند جوش نهایی هستند و در صورت تمایل می توانند بخشی از جوش نهایی شوند. این امر در مورد جوش هایی که هم در داخل و هم در خارج از اتصال جوش ایجاد می شوند صدق می کند.
جوش های چسبی باید محکم و دارای اندازه مناسب باشند تا بتوانند وزن مواد را نگه دارند و مدیریت کنند.
همچنین مهم است که قبل از شروع فرآیند جوشکاری نهایی، جوش های چسبناک را تمیز کنید، که از حذف اکسیدهای مضر اطمینان می دهد.
بیشتر بخوانید:
جوشکاری فلزات غیرمشابه و اصول انجام آن
راهنمای اصطلاحات و تعاریف جوشکاری
خطرات جوشکاری نادرست چسب
مهمترین چیزی که جوشکاران در طول فرآیند جوشکاری چسبنده جهت انجام صحیح جوشکاری چسبی باید به خاطر بسپارند این است که اجازه ندهند این جوش ها بر کیفیت جوش نهایی تأثیر بگذارند. برای اطمینان از کیفیت، جوش های چسبی باید توسط جوشکاران آموزش دیده و آشنا به این فرآیند انجام شود.
انجام نادرست جوش های چسبنده می تواند منجر به موارد زیر شود:
- دهانه ها
- ترک ها
- قوس برخورد می کند
- سرباره اضافی (لایه ای از محصول جانبی که برداشتن آن بعد از جوش به زمان نیاز دارد)
- نقاط سخت
- ایجاد اکسیدهای جوش
از دیگر نکات انجام صحیح جوشکاری چسبی این است که جابجایی فلزات یا بالا بردن آنها در طول فرآیند جوشکاری چسبی می تواند باعث از هم پاشیدگی آنها شود. زیرا قرار نیست جوش های چسبنده به طور دائمی فلزات را در کنار هم نگه دارند. شما نمیخواهید به قطعاتی که روی آنها کار میکنید آسیب وارد کنید یا خطر آسیبدیدگی داشته باشید. امیدواریم که مطالعه این مقاله برای شما مفید واقع شود. فراموش نکنید که ما را از نظرات خود مطلع کنید. در صورتی که تجربه جوش چسبی را دارید آن را با ما درمیان بگذارید.
بیشتر بخوانید:
تکنسین قوس الکتریکی کیست؟ قسمت اول