جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

جوشکاری پالس چیست و چه استفاده ای دارد؟

اگر می‌خواهید بدانید جوشکاری پالس چیست این مقاله برای شما تهیه شده است. جوشکاری پالسی فرآیندی است که در جوشکاری قوس فلزی گازی (MIG) و جوشکاری قوس تنگستن گازی (TIG) استفاده می شود. فرآیند پالس با تغییر سریع جریان بین آمپر بالا و پایین در هنگام جوشکاری کار می کند. این دو آمپر به عنوان آمپرهای اوج و پس زمینه شناخته می شوند. یک دستگاه جوش با قابلیت جوشکاری پالس، پس از فعال شدن حالت پالس، به طور خودکار جریان را با سرعت تعیین شده تغییر می دهد.

یک دستگاه پالس ممکن است بتواند بیش از 200 بار در ثانیه پالس کند. نتیجه این نوع جوشکاری مجموعه‌ای بسیار نزدیک از جوش‌های چسبنده است که به هم می‌پیوندند تا یک جوش قوی و تمیز را ایجاد کنند. جوشکاری پالس یک روش عالی برای جوشکاری سریع با حرارت ورودی کمتر است. هنگام جوشکاری پالس، انتقال حرارت کمتری وجود دارد، زیرا قوس ممتد نیست، و آن را برای جوشکاری فلزات نازکی که مستعد تاب برداشتن یا دمیدن هستند، انتخاب خوبی می‌سازد.

مزایای جوشکاری پالس چیست؟

جال که با جوشکاری پالس آشنا شدید می‌خواهیم ببینیم مزایای استفاده از آن چیست. جوشکاری پالس بدون پاشش است و جوش های تمیزی را ایجاد می کند که عاری از هرگونه پاشش هستند. این موضوع نیاز به تمیز کردن پس از جوش را از بین می برد. گرمای ورودی کمتر در این روش خطر اعوجاج کمتری را روی فلزات نازک ایجاد می کند، اما این به آن معنی نیست که جوش نهایی نفوذ کمتری دارد. در روش پالس می توان همان نفوذ جوش که در روش‌های دیگر به دست می‌آید را به دست آورد. همچنین جوش‌های پالس از  نظر زیبایی بسیار مرتب هستند و جلوه‌ای موج‌دار دارند.

جوشکاری پالس چیست

کاربردهای جوشکاری پالسی

در ادامه بگذارید بررسی کنیم که مهم‌ترین کاربردهای جوشکاری پالس چیست. مهم‌ترین کاربردهای جوشکاری پالس را می‌توان موارد زیر دانست:

  1. انتخابی مناسب برای جوشکاری فلزهای بسیار نازک
  2. استفاده برای پر کردن سوراخ‌ها و زدگی‌های موجود برروی فلزات
  3. یکی از بهترین روش‌ها برای زمانی که یک جوشکاری کاملا دقیق نیاز دارید
  4. استفاده برای جوشکاری فلزات حساس به گرما مانند فولاد ضد زنگ و تیتانیوم

اهمیت تنظیم درست پالس

حال که با این روش محبوب جوشکاری آشنا شدید به نظر شما مهم‌ترین بخش در ایجاد یک جوش پالس بی نقص چیست؟ در این روش تنظیم درست پالس اهمیت بسیار زیادی دارد. برای مثال پالس فرکانس پایین در محدوده 10 تا 30 هرتز می تواند برای جوشکاری خطرناک تر باشد زیرا قوس واقعا سریع سوسو می زند و می تواند باعث سردرد و خستگی چشم شود. وقتی پالس روی 300 هرتز باشد، متوجه سوسو زدن نخواهید شد. ما به شما توصیه می کنیم که فرکانس پالس را طوری تنظیم کنید که تا 30-40 بار در ثانیه پمپ کند. برای این جوشکاری نمی‌توان عدد دقیقی برای تنظیم پالس ارائه داد. تنظیم پالس به شرایط جوشکاری بستگی دارد. بهتر است بسته به فلز انتخابی شرایط تنظیمات را لحاظ کنید.

امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. اگر تجربه جوشکاری پالس را دارید آن را با ما درمیان بگذارید.

بیشتر بخوانید:

جوشکاری پرتو الکترونی چیست؟ بررسی تجهیزات و مزایا

آلاینده‌های جوشکاری در هوا و راه محافظت دربرابر آن

آخرین مطالب

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *